WOK 2 SMILE

WOK 2 SMILE Wok 2 Smile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok 2 Smile. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 16:11 1 van de twee gerechten proefde helemaal verbrand, de groenten zowel als de kip waren zwart... . Het andere gerecht was was wel in orde. Jammer.
8 aug 2022 om 0:39 Goed
6 aug 2022 om 23:48 Het eten was prima, voor herhaling vatbaar.. Doe zo verder, hartelijk dank
2 aug 2022 om 1:06 Altijd tevreden geweest, vaste klant er staat minstens 1a2 keer per week op het menu de wok van Wok2smile op ons menu.
31 jul 2022 om 1:49 Heel lekker eten. Vriendelijke mensen klantenservice top
29 jul 2022 om 19:51 De bezorging duurde even maar dat stond er ook bij. Het eten was lekker en de porties waren ruim voldoende. Helaas ontbrak er wel de "saus" bij 1 van de gerechten. Verder een erg vriendelijke bezorger die even voor levertijd zelfs belde.
19 jul 2022 om 23:11 Geleverd op het beloofde tijdstip en het eten was lekker en ook nog warm! Iets wat niet alrijd evident is als je buiten Genk woont.
18 jul 2022 om 23:17 Eten mag meer worden afgekruid. Pikant mag pikant zijn. Het was wel lekker.
18 jul 2022 om 21:51 Slechtste noedels ooit! we hadden 2 bakjes een was rund met 2 stukjes vlees verbrand de ander met scampi maar geen smaak. Het was droog geen saus. loempia’s precies de Aldi. Ik zou 0 sterren geven maar het kan niet dus ik geef 1 ster… geld verspilt
17 jul 2022 om 20:43 Minder groenten en kip dan normaal maar toch nog altijd tevreden!! SUPERVRIENDELIJK
7 jul 2022 om 14:29 Heel lekker eten en goede bezorging!!
5 jul 2022 om 10:41 Ik heb hier al meerdere keren besteld maar de laatste keer was ik zeer slecht verbaasd. 2x vegetarische wok besteld met saus en groenten.Helaas was de saus nergens te vinden.Het was super droog en mijn eigen saus moeten toevoegen.Ook weinig groenten