WOK 2 SMILE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok 2 Smile. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 23:18 Het eten was lekker maar er mag wat meer kip in de maaltijden zitten erg schaars. Naast de wok ook Kip saté met pindasaus besteld voor €5 en letterlijk 5 losse kippenblokjes gekregen in een plastic bakje met pinda saus echt niet oké gewoon.
26 sep 2022 om 7:48 Verkeerde bestelling gekregen, dus het was niet oke voor mij
18 sep 2022 om 21:31 Superlekker!!
13 sep 2022 om 21:54 Altijd heel lekker! En vriendelijk!
13 sep 2022 om 21:50 Telefoontje van de driver voor 15 min later te bezorgen vond ik geen enkel probleem maar wel dat er maar 5 kleine stukjes kip in mijn wok zaten al voor de 2de keer ook waren de ingredienten verkeerd (Ananas stukjes ipv champignonstukjes).
13 sep 2022 om 9:29 Ibrahim maasmechelen Heel lekker eten echt lekker smaak. Blij dat er eindelijk goei wok is hier ben zelf van Maasmechelen en bestel altijd mijn eten bij Hunnen top service
11 sep 2022 om 22:45 Niet lekker dit is geen wok dit is iets anders en totaal geen smaak
11 sep 2022 om 22:34 Een uurtje ongeveer moeten wachten op het eten maar wat wil je op een zondagavond dus geen probleem.Loempia’s waren zalig lekker!Zo ook het wokgerecht was lekker!En de tiramisu met oreo was echt goed.Ik besteld zeker nog eens
11 sep 2022 om 13:14 Zeer slecht niet voor herhaling vatbaar bezorging oké maar het eten is echt gewoon slecht nergens smaak aan ben 40 euro kwijt had dit beter aan de winkel besteed
10 sep 2022 om 20:16 Rond 16u30 besteld, om 18u50 gehad. Was nog warm en de noedels waren lekker en goed bereid. Zeer weinig groenten en maar 6 stukjes kip waar je dan €2.5 voor betaald. Voor €3 maar 6 kroepoek. Erg vettig, saus niet geproefd erg weinig. Geen herhaling.
9 sep 2022 om 23:57 Tijdje terug vond ik de scampi niet mijn ding door een soort kruid , dus bestelde ik Vegetarisch, vandaag heb ik van mijn zus geproefd van de scampis maar OMG die waren niet normaal lekker proficiat vanaf nu altijd wok scampi en doe zo voort
5 sep 2022 om 21:29 Was het wachten waart.was heel lekker. Ook nog goed warm. Ook fijn dat ze je op de hoogte houden als er vertraging was voor levering . Zeker vriendelijke mensen aan de telefoon en de leveraar. Echt een aanrader en zullen zeker nog eens bestellen